Referencer

Healingsmassage:

”I forbindelse med et højskoleophold for nogle år siden oplevede jeg, hvad healingmassage var. Så da jeg over længere tid havde haft flere ubehagelige oplevelser, var jeg ikke i tvivl om, at det kunne hjælpe mig videre i bearbejdningsprocessen. Via Kildens hjemmeside fandt og valgte jeg Balanced Being, fordi jeg kunne se, at det var et sted med ro, og Arngod har stor erfaring. Jeg har nu fået lagt de dårlige oplevelser bag mig, men jeg kommer stadig jævnligt. Jeg betragter det som en del af min egenomsorg, og i aller højeste grad oplever jeg det som massage for sjælen.” (Kirsten B.)

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Jeg har gennem en del år fået behandlet min dårlige nakke. Psykisk udmattelse har påvirket min krop med træthed og tunge ben. Da jeg kom under Arngods kyndige behandling, ca. hver 5. uge, har mit liv siden være ”en dans på roser”. Når jeg rejser mig fra briksen, er jeg let i krop og sind og føler mig 10 år yngre.” (Lissi M.)

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Endnu engang er jeg gået fra klinikken smertefri, afspændt og mentalt opløftet som altid efter en behandling. Tak for dine hænder, de er fantastiske – jeg føler jeg svæver.” (Marianne R.)

Afspændingsmassage:

”Jeg har netop været til en afspændingsmassage hos Arngod, efterfulgt af en afstressende healing i ansigtsområdet.
Jeg ankom og blev varmt modtaget af Arngod, i de skønneste, varme, lyse, venlige og ikke mindst rolige omgivelser – jeg følte mig straks tryg og jeg følte mig mødt.  Da Arngod spurgte ind til hvordan jeg havde det lige nu, måtte jeg konstatere, at jeg havde en lille hovedpine, den havde banket på de sidste par dage, og det ligner mig slet, slet ikke at have hovedpine. Det at blive mødt og ikke mindst spurgt ind til, gør mig altså lidt stille, pludselig er der fokus på mig – uhaaa da da.

Efter en lille snak, var tiden inde til at få massage. Jeg lagde mig på briksen og der var jo varmelagen og jeg blev mødt af den dejligste varme fra briksen – jeg sank ned i briksen og så startede den mest vidunderlige behandling, med et nærvær så stort og en tilstedeværelse at jeg ikke kunne lade være med at blive rørt. Jeg husker at jeg tænkte: ”hvornår har jeg sidst MÆRKET mig selv, og den omsorg der er i behandlingen – åh, det var lige hvad jeg trængte til.”

Efter 1,5 time på briksen, hvor jeg har svævet i ”ingenmandsland” og 100000 følelser var inde og runde i mit indre, var det tid til at runde af, til min store overraskelse var min hovedpine væk. Hjemme igen og jeg har takket mig selv for at jeg investerede tid på mig selv. Jeg har allerede bestilt en ny tid og glæder mig meget til at jeg skal ud og have massage igen.
Arngod, tak for dig – du er en meget dygtig og nærværende behandler, du får min varmeste anbefaling.” (Gitte H.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

“Gennem adskillige år har jeg regelmæssigt været under Arngods varme hænder, i pæne omgivelser, og meget værdsættende hendes venlige, smilende adfærd. Jeg går derfra i afslappet tilstand og de forskellige kropsskavanker, som opstår med alderen (83 år), taler vi om, og de får en særlig “kærlig” behandling. Hun og hendes klinik kan anbefales på det varmeste.” (Carl B.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Jeg kan varmt anbefale et pauserum fra alle livets pligter hos Balanced Being. I over fem år har jeg benyttet mig af Balanced Being, deltaget på yoga hold en gang om ugen samt mit pauserum med en fantastisk massage ca. en gang om måneden, som styrker indre som ydre. Der får tiden lige lov at stå stille et øjeblik. At få bare være og modtage god energi i form af massage. Behandler rummet hos Balanced Being og Arngod er meget stille og smukt. Der er varme i massage bænken og det giver mig en ro og afslappende følelse, der kan jeg nyde krop og sind samtidigt. Jeg sender en varm anbefaling, stort tak til Arngod.” (Sara A.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Tak for en himmelsk afspændingsmassage! Det er som at blive født på ny og følelsen fortsætter heldigvis mange dage efter. Det er en professionel og omsorgsfuld oplevelse – det virker som om hver en celle i kroppen får særlig opmærksomhed.” (Matilde K.)

Kombinations behandling:

 

 

”Fantastisk behandling. Massage, healing og akupunktur for massiv diskusprolaps i lænden, og i løbet af få uger var smerterne væk.” (Kristina S. W.)

 

 

 

Yoga Hold:

”Rigtig dejlig yoga og hyggeligt kun at være 8 på holdet, det giver mulighed for at der tages hensyn til individuelle behov. Der er altid grin og godt humør. Når timen starter kommer der ro på igen og så begynder afspændingen.” (Karen S.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Da jeg blev pensioneret, ønskede jeg at dyrke yoga. Flere personer i mit kvarter anbefalede en meget kompetent lærer ved navn Arngod. Det blev en succes for mig. Mit alt for høje blodtryk er næsten forsvundet og mine skavanker er i absolut bedring. Også afspændingen, der giver rig mulighed for at udvikle ens egen meditation, har haft stor betydning for mig. Den positive tænkning/det positive fokus. Jeg nyder godt af yoga psykisk som fysisk. Jeg er nu helt fri af smertestillende medicin.” (Esther A.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Jeg er blevet rigtig glad for at gå til yoga hos Arngod. Indrømmet, det er første gang i mit liv, jeg har turde give mig i kast med yoga. Jeg har altid dyrket sport i form af løb og tennis, tidligere spillede jeg også en del volley. I dag spiller jeg dog kun tennis. Det er en god oplevelse og meget afslappende at komme til yoga ovenpå en ofte travl og lidt stresset hverdag. Jeg oplever at jeg langsomt bliver bedre til både at forstå hvad det er jeg skal og udføre det. Jeg ser altid frem til at komme til yoga på tirsdags holdet sammen med min gode veninde Lena.” (Tove B.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Da jeg for et år siden startede til yoga hos Balanced Being, erfarede jeg straks Arngods professionelle erfaring med at undervise og vejlede deltagerne ud fra den enkeltes helt egne forudsætninger. Vi kommer alle med vor egen fysiske og psykiske bagage, og her evner Arngod på en personlig måde at guide os igennem, så vi fornemmer, at hun har tilrettelagt dagens program med henblik på netop vores specifikke behov. Det er en rar og tryg følelse, som medfører, at jeg allerede glæder mig til næste gang. Mit velvære, fysisk så vel som psykisk, er øget markant siden jeg begyndte at gå til yoga.” (Lone J. S.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

 ”Jeg går til yoga 2 gange om ugen hos Balanced Being. Jeg har et handicap som besværliggør de fleste andre motionsformer. Jeg havde ingen erfaring eller mening om yoga – men meldte mig – forsøgsvis og erfarede, at der er andet end et pilleglas, der hjælper på gigt. Så jeg har planer om at fortsætte, til jeg falder af pinden – som dronningen udtrykker det! Det er en glæde at deltage i en glad og omsorgsfuld atmosfære hos Arngod, der både er dygtig, motiverende og morsom at være sammen med. EN HEL POSE STJERNER!! og et stort rødt æble til lærerinden.” (Hanne B.)

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Jeg besluttede mig for at gå til yoga hos Balanced Being. Det er et lille hold med øvelser, der er overkommelige, ikke noget med at stå på hovedet eller hænder. Arngod tager hensyn til vore svagheder og er opmærksom på, om vi udfører øvelserne korrekt, så vi får det fulde udbytte, uden at få skader. Det er en fornøjelse og giver godt humør at deltage.” (Lissi M.)

 

Kurser i Spanien:

”Jeg har været med på ”Yoga, Massage & Mindfulness” opholdet i Spanien. Et pragtfuldt landsted med swimmingpool i skønne omgivelser. Eget værelse med bad. Velsmagende måltider. Behandlinger under åben himmel. Fås ikke bedre!” (Lissi M.)

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”Jeg kan varmt anbefale ”Yoga, Massage & Mindfulness” opholdet i Spanien. Her bliver man forkælet med skøn massage, god mad og fælleshygge rundt om bordet. Ture ind til byen og et glas vin på torvet i Águilas er bare super hyggeligt og der bliver oset i diverse butikker. Der er i gåafstand en dejlig strand, men man kan også blive hjemme ved poolen. Sidste år var vi til klassisk koncert i det lokale koncerthus og håber meget at muligheden byder sig igen i år.” (Karen S.)

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

”En fantastisk tur i Spanien på ”Yoga, Mindfulness & Kreativitet” – dejlige udviklende dage med kærlige skub, omsorg og glæde. Super spændende rejse ind i sindet, kroppen og sjælen! Glæder mig til september i Spanien til næste år!” (Jette A.)