YOGA, MINDFULNESS & KREATIVITET kursus – Sept./Okt. 2018

YOGA, MINDFULNESS & KREATIVITET

Forlæng din sommer med et fantastisk kursus i Águilas – Sydspanien!

27. september. – 5. oktober 2018

10 ÅRS JUBILÆUMS KURSUS!

 

For 10 år siden begyndte vi at afholde kurser på det smukke økologiske landsted Casa El Sol i Águilas, Sydspanien. Casa El Sol ligger lidt udenfor Águilas med udsigt til Middelhavet – 5 min. gang til vandet. Águilas ligger i Murcia regionen, på grænsen til Andalusien.

På Casa El Sol værner de i videst muligt omfang om miljøet. De producere selv strøm via solpaneler og en lille vindmølle. I stedets plantage dyrkes alt økologisk.

Casa El Sol er et privat hjem, hvor vi bliver indkvarteret i små hyggelige værelser med eget bad til hvert værelse.

På Casa El Sol er der også 8-9 skønne hunde.

Kurset er for dig der har lyst til at holde ferie i smukke økologiske omgivelser, udforske din kreativitet, samt lære dig selv bedre at kende. Der kræves ingen kunstneriske forudsætninger eller kendskab til yoga og mindfulness for at deltage, blot lysten til at være med. Du vil blive introduceret til mindfulness, som vil være omdrejningspunktet i såvel yoga som i det kreative arbejde.

YOGA:

Spændinger i kroppen er ofte forbundet med spændinger i sindet. For at kunne udfolde os kreativt må vi finde måder at løsne op for disse spændinger. Som voksne glemmer vi alt for ofte vores legende side. Denne del af os er uløseligt forbundet med den kreative proces.

På kurset vil vi arbejde med yoga og åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig med at slippe spændinger i krop og sind. Gennem øvelser og lege inspireret fra teatrets og dansens verden, vil vi også udforske vore fysiske, følelsesmæssige og kreative processer.

 

MINDFULNESS:

På kurset vil du blive introduceret til bevidst nærvær, øjeblik for øjeblik. Hvis du ikke allerede er på vej, vil du her få mulighede for at starte rejsen tilbage til dig selv, uden blokeringer, hvor du har hjertet med.

KREATIVITET:

Alle mennesker er kreative, også dig der måske mener det modsatte. Kreativitet handler om en særlig indstilling, især en indstilling til dig selv, som åben, parat, fleksibel og engageret. Det kreative arbejde handler om at opgive en hver ide om at skulle præstere. Kun ved at give afkald på at nå et bestemt resultat bliver den kreative tænkning mulig.

På kurset vil vi arbejde med kreativitet på forskellige planer. Dels vil der være nogle sjove og ikke mindst tankevækkende gruppeøvelser og dels vil du få mulighed for at arbejde med forskellige materialer. Du vil også få mulighed for at male på lærred. Så har du lyst til at udforske din kreativitet eller er du én af dem der er overbevist om at du ikke er kreativ, så er dette kursus måske noget for dig. Det bliver helt sikkert sjovt og inspirerende. Øvelserne er små lette øvelser, som ikke kræver forudgående kendskab

I de 9 dage kurset varer, vil der være indlagt 2 fridage til fri disposition, hvor du har mulighed for at udforske Águilas på egen hånd. De øvrige dage vil være dage med humor, bevægelse og kreative udfoldelser. Der vil være dejlige lange siestaer hvor du har mulighed for at slappe af ved poolen eller gå tur ved stranden og om aftenen kan du vælge at hygge dig hjemme på Casa El Sol eller udforske byens mange butikker og restauranter, samt andre seværdigheder. Derudover vil der om lørdagen også være mulighed for at opleve stemningen på det lokale marked.

Opholdet koster kun 6.950,- dkr. for 9 dejlige dage.  Prisen inkluderer undervisning, kost (halvpension) & logi i eget værelse med tilhørende bad, samt transport t/r fra Alicante til Casa El Sol.*

Prisen inkluderer ikke flybillet t/r fra Københavns Lufthavn til Alicante. Vi vil dog være behjælpelige med at købe flybilletter, såfremt du ønsker det.

*NB! Forudsætter at du flyver med Norwegian sammen med os.

Ønsker du at få tilsendt en brochure med tilmeldingsform eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Balanced Being/Arngod Solberg Webb på tlf.: 30 42 91 99 eller skrive en mail til ak@balancedbeing.dk