MASSAGE & YOGA – MAJ 2020

DETTE OPHOLD ER AFLYST PGA COVID-19 – VI HÅBER AT KUNNE TILBYDE DET IGEN I 2021.

ET OPHOLD FOR KROP OG SJÆL

26. maj – 3. juni 2020

Har du brug for at rive 9 dage ud af kalenderen, slappe af og gøre noget godt for dig selv?

Så er hér muligheden for at komme på et fantastisk 9 dages ophold, i den smukkeste periode på det økologiske landsted Casa El Sol i Águilas, Sydspanien. Landstedet Casa El Sol ligger med udsigt til Middelhavet – 5 min. gang til vandet. Àguilas ligger i Murcia regionen, på grænsen til Andalusien.

På opholdet vil du få mulighed for at opleve kvaliteten ved forskellige behandlinger. Du vil modtage terapeutisk afspændingsmassage, Japansk Lifting/ansigtsterapi, AcuNova akupunktur, samt deltage dagligt i yoga på terrassen.

Terapeutisk Afspændingsmassage:

DSC03425

Hver dag vil du få mulighed for at nyde en blid og omsorgsfuld hel kropsmassage. Massage kan løsne op for stress og ømme muskler, styrke immunforsvaret, øge blodcirkulationen og ikke mindst give dig ny energi og øget overskud. I massagen bruges der kun ren mandelolie. Massagen varer 50 min.

AcuNova akupunktur:

18801831_ml

Akupunktur har været anvendt til helbredelse af mange lidelser i flere tusinde år. Vores krop har en fantastisk evne til at helbrede sig selv. En sund og rask krop ‘reparerer’ sig selv hele tiden. Denne proces kan imidlertid gå helt eller delvist i stå, hvis immunforsvaret og andre forsvarssystemer i kroppen ikke fungerer optimalt. AcuNova hjælper med at fjerne blokeringer så kroppens naturlige processer kan finde sted.

Der bruges kun 2-4 nåle ved hver behandling som varer 25 min. Der bruges altid sterile engangsnåle. Et behandlingsforløb vil typisk vare i 5 dage.

Yoga:

DSC01694

Hver eftermiddag vil der blive tilbudt yoga på terrassen. Yogaen er for alle, uanset om du er begynder eller øvet. Den vil bestå af enkle øvelser som kan udføres af alle. Der vil både indgå afspænding, åndedrætsøvelser, samt øvelser for hele kroppen. Hvis temperaturen i poolen tillader det, vil der blive tilbudt pool yoga et par af dagene.

Behandlere:

Vi er tre erfarne behandlere:

Arngod S. Webb

Arngod S. Webb

Arngod S.Webb og Kristina S. Webb som begge er uddannet i Healingsmassage & Samtaleterapi på Kursuscentret Kilden. Arngod er endvidere uddannet v/Boel Akupunktur, med udvidet certifikat. Vil du vide mere om vores baggrund så læs “Om Os” her på hjemmesiden.

Kristina S. Webb

Kristina S. Webb

Jane Blet

Jane Blet

Jane Blet er uddannet i Japansk Lifting fra DigICentrum. Jane er endvidere uddannet Reiki Master og Inka Healer fra 9Stjernen og har også taget adskillige kurser på Kursuscentret Kilden.


Udover behandlinger, akupunktur og yoga vil du have tid på egen hånd til at slappe af ved poolen, gå tur langs stranden, eller tage en tur ind til byen, som byder på hyggelig atmosfære og seværdigheder. Under dette 9 dages ophold vil der være indlagt 2 hele fridage hvor der ikke bliver givet behandlinger. Den ene af disse dage vil være om lørdagen, hvor du om formiddagen vil have mulighed for at opleve stemningen på det lokale marked.

Hver dag vil der blive serveret et lækkert morgenbord samt frokost bestående af varm mad og salater inspireret af det spanske landkøkken. 

Prisen på dette 9 dages ophold er kun 6.950,- dkr. Prisen inkluderer alle behandlinger, yoga undervisning, kost (halvpension) & logi i eget værelse med tilhørende bad, samt transport t/r fra Alicante til Casa El Sol*.

Prisen inkluderer ikke flybillet t/r fra Københavns Lufthavn til Alicante. Vi vil dog være behjælpelige med at købe flybilletter, såfremt du ønsker det.

*NB! Forudsætter at du flyver med Norwegian sammen med os.

Der er kun 10 pladser i alt, så hurtig tilmelding tilrådes.


Tidligere deltagere har sagt om opholdet:

”En stor hjertelig og kærlig tak for et helt igennem vidunderligt ophold. Jeg har udelukkende haft positive oplevelser og følelsen af bare at kunne ”være”, hvilket var lige hvad jeg havde brug for. Sjældent har jeg mødt så meget kærlighed og omsorg på samme sted, så hvis der bliver mulighed igen til næste år, vil jeg meget gerne med igen.”

”Jeg har været med på ”Massage & Yoga” opholdet i Spanien flere gange. Et pragtfuldt landsted med swimmingpool i skønne omgivelser. Eget værelse med bad. Velsmagende måltider. Behandlinger under åben himmel. Fås ikke bedre!”


Ønsker du materiale tilsendt om dette ophold eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Arngod Solberg Webb på tlf. +45 30 42 91 99 eller sende en mail til ak@balancedbeing.dk.

Post navigation