Om os

Arngod Solberg Webb

ARNGOD

Mit navn er Arngod Solberg Webb. Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling igennem en længere årrække og har en solid livserfaring.

Uddannelser:

Jeg har en 3-årig RAB godkendt uddannelse som Healingsmassage- & Samtaleterapeut v/Kursuscentret Kilden med specialer i Healing & Mentale Teknikker, Chakrahealing & Drømme, samt Supervision & Terapeutisk Yoga.

Jeg er RAB (Registreret Alternativ Behandler), som Healingsmassør (RAB) og Samtaleterapeut (RAB) i henhold til Sundhedsstyrelsens regler. Jeg har endvidere været medunderviser på Kursuscentret Kilden i 4 år.

Jeg er uddannet som AcuNova (akupunktur) behandler med udvidet certifikat.

Efteruddannelse:

  • Stresshåndtering & Behandling (v/Kursuscentret Kilden
  • Angsthåndtering & Behandling (v/Kursuscentret Kilden)

Desuden har jeg en baggrund som skuespiller, med erfaring i en lang række terapeutiske og kropslige teknikker. Gennem min egen personlige udvikling har jeg arbejdet en hel del med Yoga, Alexander Teknik, Feldenkrais Teknik m.m. – alle teknikker som jeg gør brug af i mit arbejde i dag.

Jeg er medlem af Foreningen af Healings Terapeuter.

Jeg tilbyder behandlinger både på dansk og engelsk.

Kristina & Arngod Solberg Webb

KRISTINA

Mit navn er Kristina Solberg Webb. Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling igennem en længere årrække, samt arbejdet med mennesker i alle afskygninger siden 1980. Først som fængselsbetjent i 7 ½ år, siden som pædagog hvor jeg dels har arbejdet inden for normal området, og dels med fysisk/psykisk udviklingshæmmede.

Jeg har en 3-årig RAB godkendt uddannelse som Healingsmassør og samtale terapeut v/Kursuscentret Kilden, endvidere er jeg uddannet Clairvoyant Rådgiver v/Maya Fridan.

Jeg giver på nuværende tidspunkt ikke behandlinger i klinikken, men hjælper til på de kurser Balanced Being tilbyder i Spanien.

De erfaringer jeg har haft, og har i arbejdet med mennesker, har givet mig et nuanceret og rummeligt syn på mine medmennesker til gavn for dig.