Kurser

Hvert år arrangere Balanced Being flere kurser i Sydspanien, som afholdes på det smukke landsted Casa El Sol i Águilas, med udsigt ud over middelhavet og 5 min. gang til vandet. Águilas ligger i Murcia regionen, på grænsen til Andalusien.

Der tilbydes kurser i yoga, mindfulness/meditation og kreativitet. Kurset er for dig der både vil holde ferie i smukke økologiske omgivelser, og lære dig selv bedre at kende.

Derudover er der mulighed for at komme på et ophold, hvor du og dit fysiske velbefindende er i fokus. Her vil der være mulighed for at modtage massage og akupunktur, samt deltage i yoga og mindfulness/meditations øvelser.

Casa El Sol er økologisk i videst muligt omfang. De er selvforsynende med strøm fra en vindmølle og sol paneler. De omdanner havvand til vandingsvand og udvinder deres egen kildevand fra en brønd på stedet. I stedets plantage dyrkes der diverse citrusfrugter, guava, avocado, figner, bananer, mandler, oliven, urter og meget mere – alt sammen økologisk.

Ønsker du at vide hvornår vi afholder vores næste kursus, eller høre hvilke andre kurser vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 30 42 91 99 eller ak@balancedbeing.dk